Liikuntagaala 2020

 

"Joka vuosi on hauskempaa kuin edellisenä" – tuplamaailmanmestari Aleksandra Blinnikalle on purjelautailussa tärkeintä intohimo
Vantaan Sanomat 7.2.2020

 

Vantaa Liikuntagaala ja mitalikahvit

Vantaalaista urheilu- ja liikuntavuotta juhlistetaan vuosittain pidettävässä Vantaan Liikuntagaalassa. Sokos Hotel Vantaan tiloissa 5.2.2020 järjestettävässä tilaisuudessa palkitaan Vantaan parhaita liikunnan ja urheilun toimijoita. Ilmoittautuminen Liikuntagaalaan on käynnissä ja päättyy 19.1.2020.

Liikuntagaalan yhteydessä Vantaa haluaa muistaa kaikkia vuoden 2019 arvokisamitalisteja kutsumalla heidät yhteisille mitalikahveille. Pyydämme yleisön apua vantaalaisten arvokisamitalistien keräämiseksi.

Jos tiedossasi on vantaalainen urheilija tai joukkue, joka on saavuttanut vuoden 2019 aikana MM-, EM-, PM- tai SM-mitalin, ilmoita siitä meille. Myös kaikki vantaalaiset, mutta muita kuin vantaalaisia seuroja edustavat urheilijat huomioidaan. Mitalisteja kerätään osoitteessa www.mitalisti.liikuntagaala.fi 19.1.2020 asti.

Vastaajien kesken arvomme viisi kappaletta 10 kerran uinti-/kuntosalippuja. Mitalistit ilmoitettuasi sinut ohjataan suoraan Vantaan Liikuntagaalan ilmoittautumislomakkeeseen, jonka kautta voit ilmoittaa gaalaan itsesi lisäksi ilmiantamasi mitalistin. Liikuntagaalan ohjelma julkaistaan myöhemmin, ilmoittautuminen osoitteessa www.liikuntagaala.fi.